Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

crash

blogavatar

Az autósport veszélyes. Néha baj történik. És mi megmutatjuk.

Utolsó kommentek

Reblog

Zúznak Koreában is

Számunkra ismeretlen sorozat videójára bukkantunk, a koreai CJ Super Race bajnokság futamán történt érdekes baleset. Két autó összeakadt, és az egyik versenyző konkrétan nyomott egy előre szaltót. A nézők és a versenyzők állítólag nem sérültek.

Tovább

Brutális csatt Monzában

A ma lefutott Blancpain Series futamán, a Parabolica előtt fékhiba miatt falba csapódott a McLaren sofőrje. Minimum 270-280-al érkezett a kanyarhoz, az hogy senki nem sérült meg, fantasztikus szerencse. A pályabírók pont a becsapódás helyénél álltak, hírek szerint kisebb sérülésekkel megúszták.

Tovább

Eau Rouge nem kímél senkit

Számtalan baleset helyszíne volt már, a belgiumi Spa Francorchamps leghíresebb kanyarja, az Eau Rouge. Ez a Radical már a kanyar bejáratán defektet kap, és teljes sebességgel a gumifalba vágódik. Előtt azonban elemelkedik a földtől, így majdnem a pályabírók posztják is ledózerolja.

Tovább

Szokatlan baleset az Eger Rally-n

A Bakó Rally Team autója, balesete után a pálya szélén vesztegelt. Miután nem tudták megfelelő helyre vitetni kocsijukat, szinte várható volt, hogy az autónak nekimegy valaki. Ez meg is történt.

MEGÉRKEZETT A KÜLSŐ FELVÉTEL!!! TEHÁT ÍGY TÖRTÉK ÖSSZE A CITROENÜNKET AZ EGER RALLYN, MERT NEM ÁLLÍTOTTÁK LE A VERSENYT TÖBBSZÖRI FELSZÓLÍTÁSRA SEM!!!

Posted by Bakó Rally Team on 2015. április 3.

Tovább

Halálos baleset a Nordschleife-n

A VLN nevű sorozat nyutó versenyén, a Nissan GT-R pilótája, az igen tapasztalt Jann Mardenborough autója váratlanul megmelkedett, és a nézők közé repült. A balesetben egy néző életét vesztette.

Tovább
5678910
»