Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

crash

blogavatar

Az autósport veszélyes. Néha baj történik. És mi megmutatjuk.

Utolsó kommentek

Reblog

Az első 2016-os BUMM

Télen nem pattintottam ki posztokat. Naná, hisz nem volt miről írni. De itt a tavasz, csicseregnek a madarak, lányok ruhája egyre kisebb, és méregdrága GT3-as autók csapódnak betonfalnak.

Íme az első. A francia GT bajnokság első futamán a Ferraris pilóta valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva, ráhúz ellenfelére. Meg is lett az eredménye. A versenyző,  Sacha Bottemanne az első ablakon távozik. Holnap még egy versenyt rendeznek a GT Tour bajnokságban.

Tovább

Utolsó felvételek Kesjár Csabáról

Nem, nem nincs benne a halálos baleset. Jobb is így. Egy amatőr felvételt digitalizáltak be, benne Kesjár Csaba utolsó körei a Norisring-en. A baleset helyszíne is a felvételen, jól látható, hogy a pilótának sajnos esélye sem volt a túlélésre. 1988-ban ment el, a talán legnagyobb karrierre esélyes magyar pilóta.

Tovább

Az hihetetlen, hogy túlélte!

Ausztráliában jelenleg zajlik a Bathurts hétvége, ahol több betétprogram futja versenyét, az 1000km-es verseny előtt. A pálya klasszikus, hírhedt, és borzalmasan veszélyes.

Az egyik leggyorsabb részebb egy apró pöckölést kapott Damien Flack, az Aussie Racing Cars sorozat versenyzője, és ebből borzalmas baleset alakult ki.

A pilóta megúszta, de komoly sérüléseket szenvedett el.

Tovább

Nascar baleset első sorból

Egy Nascar versenyen első sorból figyelni a versenyt nagyon menő. Sőt, lehidalsz mikor elmegy a mezőny előtted. Viszont baleset esetén jobb lenne máshol lenni. Nézzed csak. (1:57) Austin Dillon balesete a daytonai versenyen.

Tovább

Ezt számold meg!

Nelson Piquet kisebbik fia, Pedro Piquet produkálta talán az idei legdurvább piruettet. Lövésem sincs hányszor pördül meg a levegőben. A 17 éves srácot a brazíl Porsche GT3 Cup  legutóbbi futamán forgatták ki, és hatalmas sebességnél repült a levegőbe.

Komoly, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították korházba.

Tovább