Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

crash

blogavatar

Az autósport veszélyes. Néha baj történik. És mi megmutatjuk.

Utolsó kommentek

Reblog

Autóverseny celebekkel. Naná, hogy crash!

Nem igazán tudom milyen verseny ez. Nem is érdekel. Celebeknek futam, elég erős autókkal. A Long Beach-en zajló hétvégének egyik betétprogramja.

Persze baleset. És persze a következő is belemegy. Jön a sportbíró, fel akarják rakni az autó verseny közben (!!) emelőre. Naná, hogy elütik. Az egész parádés.

Tovább

Röpködnek. Ebből baj lesz

Sok hülyeség jön amcsiból, ez talán az egyik legnagyobb. Az eredetileg offroad versenyautókkal stadionokban versenyeztek, de most pályára vitték a sorozatot.

Nagy a siker, hisz nagyon látványos. Igaz, az autóversenyzéshez nem sok köze van, inkább cirkusz.

Mivel a versenypályákon nincs ugrató, így raktak az egyenesekbe. Hogy ebből egyszer nagyobb baj lesz, az tuti. A Long Beach futamon is éphogy nem repült az autó a boxutcába. Cirkuszt a népnek!


Tovább

Beült a centribe

A tegnapi Blancpain Sprint Series befutója biztos, hogy világrekord. Ennyi forgással beérni a célba az LOL! Crash most nincs, bocs.

Tovább

Nem elég, hogy hülye, még luftot is rúg

Oké, bocs, ebben a videóban nincs crash. De ettől még elképesztő a jelenet.

A hétvégi BTCC forduló egyik versenyén a pályamunkás úgy döntött, beszalad a pályára és kihozza a törmeléket. Társai dupla sárgát lengettek gyorsan, így a mezőny picit lassított, így nem lett tragédia.

De könyörgöm! Legalább ne rúgott volna luftot a jóember!

Tovább

Teljesen érthetetlen baleset

Dél-Amerika legismertebb túraautó sorozata a TC-2000 is elindult idei útjára, már a második hétvégéjükön is túl van a mezőny. Nagyon pöpec vasak, iszonyat sebesség. És persze balesetek.

Innen érkezett a WTCC-be Jose Maria Lopez is, aztán ugyebár földbe döngölt mindenkit a világbajnokságon.

A hétvégi versenyen látványos baleset a jelen pillanatban is értetlenségre ad okot. Ezt most hogy? Állítólag műszaki hiba okozta. Mi is arra gyanakszunk.

Tovább