Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

crash

blogavatar

Az autósport veszélyes. Néha baj történik. És mi megmutatjuk.

Utolsó kommentek

Reblog

Monszun a Nordschleife-n!

Jelenleg is tart a 24 órás Nordschleife viadal, melyre a futam rajtja után elképesztő vihar csapott le. Pillanatok alatt folyóvá vált a pálya, és rengetegen csúsztak ki.

Mivel addig száraz volt a verseny, mindenki slick gumikon volt, így szinte lehetetlen volt körbemenni a több mint 25 km-es pályán. A futamot megszakították, de azóta újra versenyeznek.

Íme a káosz:

Tovább

Párosan szép az élet

Rengeteg Trofeo Abarth esést láttunk már, sőt borulást is. Nagyon adja magát, hogy burúl az autó, hisz nem elég hogy rövid, és viszonylag magasan van a súlypont, még keskeny is az autó. Ettől függetlenül erős, és fürge járgány.

A mai Misano futamon mutatták be ezt a dupla szaltót.

Tovább

Szép mentés!

Nem halottunk eddig a Nissan Micra Cup-ról, de videó alapján úgy tűnik, hasonló a magyar szervezésű Swift Cup Europe-hoz. Pici, fürge autók, inkább lendülettel kell menni, hisz nincs túl nagy teljesítmény.

De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet hatalmasat perecelni. Ami itt meg is történik. A főszereplő szemszögéből láthatjuk, hogy lesz úrrá a káoszon.

Tovább

Dobjátok a padlóla, de dulván

Láttunk már sok mindent, de ez azért elég WTF! A Hitoric GP futamán ép mentenek egy autót, amit szépen visszapottyantanak a pályára.

De, hogy még kacifántosabb legyen, a közben elindított futamot, megszakítják piros zászlóval, és bezavarják a safety car-t. Naná, hogy újabb baleset. Kár ezekért a régi vasakért, de legalább még versenyeznek.

Tovább

Eau Rouge a kanyarok Darth Vader-e

Aki ismeri, szereti az autósportot, pontosan tudja, hogy Spa Franchorchamps híres kanyarja, az Eau Rouge a világ legkeményebb kanyarja. Meredek, gyors, beláthatatlan, életveszélyes. Lényegen  A KANYAR. Gonosz, mégis szeretjük.

Idén ez az első komolyabb baleset itt, de biztos, hogy lesz még dögivel.

Ma a Formula Renault 2.0 versenyén nyomott egy hátraszaltót Nikita Zlobin.

eau rouge kanyar crash formula renault első szaltó

Tovább