Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

crash

blogavatar

Az autósport veszélyes. Néha baj történik. És mi megmutatjuk.

Utolsó kommentek

Reblog

Az év balesete

Ez brutális. A FIA Formula 3 mai futamán történt a baleset a Red Bull Ring-en. Reméljük mindenki jól van.


Tovább

Brutálisat esett a 16 éves magyar pilóta

Tassi Attila, aki idén mutatkozott be a TCR Series International bajnokságban, a Spa Francorchamps első versenyén jobb első defektet kapott, és a pálya leggyorsabb részén csapódott a falba. Információnk szerint jól van!

Tovább

Tarkóval fékezett

Nem pontosan tudjuk, hogy miért hívják a sorozatot F2 Trophy-nak, mert ezek Formula 3-as autók. Lényeg a lényeg, ez egy olasz bajnokság, és ahogy az szokott lenni, az olaszoknál van pénz lóvéra. Itt is van mezőny rendesen.

Monza első kanyarjában, a már nem fiatal, Venica Giorgio nyomott egy szaltót, és ahogy kell, tarkóval fékezett. Nyugi, semmi baja.

 

Tovább

Bevehetetlen kanyar

Igazából vicces ami a hétvégi Top Race V6 sorozat futamán történt. Az egyik kanyarban az eső miatt egy vízátfolyás alakult ki, és a nagyon alacsony építésű autók ezen felúsztak.

Esetleg a futamot leállíthatták volna, de akkor mi ezen nem mókázhatnánk. Najó, van pár autó amely be tudott kanyarodni.

Tovább

Ezt se tudjuk megszámolni

Az angol GT bajnokság futamán Phil Dryburgh és Graham Jones ütközött, aminek eredménye elképesztő pörgés lett. Próbáltuk megszámolni, nem sikerült.

Tovább